UMK Community - Forum Studentów UMK Strona Główna

Poprzedni temat :: Następny temat
Stypendium naukowe.
Autor Wiadomość
niev. 
od siedmiu boleści

Wydział: WBiNoZ
Wysłany: 2007-10-15, 16:30   Stypendium naukowe.

Mógłby mi ktos powiedzieć jak się miewa sprawa takowych na naszym wydziale? Tzn. kwota, widełki średniej, orientacyjny termin wywieszenia listy itp. Z góry dzięki.

Grono

Saiuri 

Wysłany: 2008-09-08, 20:32   

A w tym roku nie ma naukowych! Brak funduszy! A studenci wypruwający sobie flaki przez calutki rok mogą jedynie... właściwie to nic nie mogą. lol ... :|
Żenada.

=Asia= 

Wysłany: 2008-09-08, 20:47   

I love UMK :D Fajnie by było zestawić kwoty stypendiów dla większości kierunków i zliczyć liczbę godzin zajęć na które muszą chodzić ich studenci. Wtedy wyjdzie ładna krzywa gaussa albo inna obrazująca zależność liczby godzin do średnich , dobrze było by też dodać poziom trudności w zdobyciu takiej średniej ;] to by dało jeszcze ciekawsze wnioski ...

Mogę tylko powiedzieć, że jeśli to prawda co mówisz, to przykro mi bo wiem jak ciężko czasem w ogóle coś zdać na BiNoZie, a co dopiero mieć świetną średnią. Pozdrawiam :)

izulkamala 
czarny kot

Wysłany: 2008-09-08, 23:43   

Naukowe musi być :] Mam nadzieję się załapać, tylko nie wiem czy biorą pod uwagę wszystkie przedmioty, czy tylko oceny z egzaminów. Orientuje się ktoś?

amelcia87 

Wysłany: 2008-11-04, 17:22   

No fajnie jest niby to naukowe, przed dziekanatem jest lista z nr indeksu tylko kwoty i daty wypłaty nie ma ...moze ktos cos wie na ten temat ?;]

luqx 
->extr ride<-

Wysłany: 2008-11-06, 23:16   

są wywieszeni Ci którzy dostali, a teraz muszą policzyć ile im narosło w banku procent i ile mogą nam dać . Wiec sadze ze szybko nie wypłacą pieniążków ;/

Odpowiedz do tematu