|
Stypendium naukowe. |
| Autor |
Wiadomość |
niev.
od siedmiu boleści

Wydział: WBiNoZ
|
Wysłany: 2007-10-15, 16:30 Stypendium naukowe.
|
|
|
| Mógłby mi ktos powiedzieć jak się miewa sprawa takowych na naszym wydziale? Tzn. kwota, widełki średniej, orientacyjny termin wywieszenia listy itp. Z góry dzięki. |
|
|
|
|
 |
Saiuri
|
Wysłany: 2008-09-08, 20:32
|
|
|
A w tym roku nie ma naukowych! Brak funduszy! A studenci wypruwający sobie flaki przez calutki rok mogą jedynie... właściwie to nic nie mogą. lol ...
Żenada. |
|
|
|
|
 |
=Asia=

|
Wysłany: 2008-09-08, 20:47
|
|
|
I love UMK Fajnie by było zestawić kwoty stypendiów dla większości kierunków i zliczyć liczbę godzin zajęć na które muszą chodzić ich studenci. Wtedy wyjdzie ładna krzywa gaussa albo inna obrazująca zależność liczby godzin do średnich , dobrze było by też dodać poziom trudności w zdobyciu takiej średniej to by dało jeszcze ciekawsze wnioski ...
Mogę tylko powiedzieć, że jeśli to prawda co mówisz, to przykro mi bo wiem jak ciężko czasem w ogóle coś zdać na BiNoZie, a co dopiero mieć świetną średnią. Pozdrawiam |
|
_________________ http://www.stud.umk.pl/~asiulaa |
|
|
|
 |
izulkamala
czarny kot

|
Wysłany: 2008-09-08, 23:43
|
|
|
Naukowe musi być Mam nadzieję się załapać, tylko nie wiem czy biorą pod uwagę wszystkie przedmioty, czy tylko oceny z egzaminów. Orientuje się ktoś? |
|
|
|
|
 |
amelcia87
|
Wysłany: 2008-11-04, 17:22
|
|
|
| No fajnie jest niby to naukowe, przed dziekanatem jest lista z nr indeksu tylko kwoty i daty wypłaty nie ma ...moze ktos cos wie na ten temat ?;] |
|
|
|
|
 |
luqx
->extr ride<-

|
Wysłany: 2008-11-06, 23:16
|
|
|
| są wywieszeni Ci którzy dostali, a teraz muszą policzyć ile im narosło w banku procent i ile mogą nam dać . Wiec sadze ze szybko nie wypłacą pieniążków ;/ |
|
|
|
|
 |
|
|