agatagrodek
|
Wysłany: 2008-04-26, 12:34 2 miejsca w samochodzie (objazdówka albania i czarnogóra)
|
|
|
Witajcie
Wraz z chlopakiem planujemy wyjazd w terminie 3-20.07 do Albanii i Czarnogóry.
Ja mam lat 26, chlopak 25. Szukamy towarzyszy podróży, najlepiej pary, jedno z was musi być kierowcą. Mój chlopak ma prawko, ja niestety nie, a trasa zbyt dluga, by tylko on prowadzil. Samochód ford fusion.
Wstępny orientacyjny plan:
start z Gdańska (tu mieszkamy), po drodze Belgrad, Sarajewo, kanion Tary, może park narodowy lovcen?, svety stefan, bar, ulcinj, jezioro szkoderskie, kruja?, tirana, Durres, berat, vlora, Butrint, Gjirokastra, Saranda,powrot mostar?
Plan jeszcze do szczegółowego opracowania (moze cos dojść, wypaść, zmiana kolejności itd).
- nie musicie być z Trójmiasta, mozemy was zgarnąć po drodze.
- kosztami benzyny, oplat za auto dzielimy sie po polowie
- w albanii planujemy spac w tańszych hotelach, na terenie serbii, bosni, czarnogory jeszcze nie wiemy (moze kwatery prywatne)
- poza objazdowka, zwiedzaniem planujemy na kilka dni (np. 3) zatrzymac sie na mniej aktywny wypoczynek (plazowanie itd) na riwierze albańskiej saranda, vlora?; a moze np. 2 razy po 2 dni w roznych miejscach
o nas: czas spedzamy maksymalnie aktywnie, w dzien zwiedzanie, wieczorem imprezujemy, jestesmy weseli, wygadani, sympatyczni i takich osob szukamy
p.s. w podrozach szczegolnie po balkanach (ja skonczylam slawistyke, spec.chorwacja -takze w balkanach jestem zakochana) jestesmy juz zaprawieni, z tymze do tej pory byla to chorwacja i czesc czarnogory od strony chorwacji
pozdrawiamy serdecznie
jak ktos chetny, prosze pisac
Agata i Lukasz
kontakt walerow@interia.pl |
|
|