|
Dom Studencki nr 3 |
| Autor |
Wiadomość |
cstefan
Wydział: WMiI
|
|
|
|
 |
Mirthall
Rudy

|
Wysłany: 2007-09-06, 10:58
|
|
|
Jakie opinie o akademiku który został mi przyznany? |
|
_________________ I niejeden całe życie
Nie wie, że już był na szczycie.
Jacek Kaczmarski - "Szklana góra". |
|
|
|
 |
kaktus
Operator miotły

Wydział: WNEiZ
|
Wysłany: 2007-09-07, 17:52
|
|
|
| Jedno skrzydlo mialo byc wyremontowane; jak bede w Toronto to pewnie pojade obczaic, ale zapewne jako pierwszoroczniak nie mozesz zywic duzej nadziei na dostanie pokoju wlasnie w tym skrzydle : ) Poza tym, zadaj jakies bardziej sprecyzowane pytania, bo nie mam ochoty pisac rozprawek : ) |
|
_________________ "Nikt nie jest tak głupi, żeby od czasu do czasu takiego nie udawać" - Lec |
|
|
|
 |
Mirthall
Rudy

|
Wysłany: 2007-09-07, 18:01
|
|
|
| kaktus napisał/a: |
DS 3 faktycznie nie jest w najlepszym stanie, ale w zeszlym roku oddali 4 pietro po remoncie, a w tym roku ma tez byc odremontowane i przemianowane jedno z skrzydel (pokoje maja byc przeznaczone na mniej osob; z 3 na 2 i z 2 na 1). Takze nie jest zle a bedzie lepiej.
W DS3 z kolei - jest jedna pralka, ktora sie raz popsula i przez 3 miesiace trzeba bylo latac z praniem i "po prosbie" je robic w innych akademikach. Z drugiej strony pokoje sa calkiem duze (a niektore nawet za duze), co zreszta jest smieszne, bo sciany to chyba pijany konstruktor stawial i nie ma tam mowy o rownym ich rozlozeniu. Ot po prostu jeden pokoj taki a drugi inny. |
Jeszcze chyba wypada spytać o ludzi, jak tam z imprezami? Są jakieś? |
|
_________________ I niejeden całe życie
Nie wie, że już był na szczycie.
Jacek Kaczmarski - "Szklana góra". |
|
|
|
 |
kaktus
Operator miotły

Wydział: WNEiZ
|
Wysłany: 2007-09-07, 18:52
|
|
|
W kazdym akademiku sa imprezy, aczkolwiek troche brakuje typowo integracyjnych.
Zreszta - akademiki maja inny klimat niz te na bielanach, bo tam do miasta jest troche dalej, a tutaj ludzie sa bardziej sklonni do wyjscia na browarach gdzies do lokalu.
Ale wszystko zalezy do jakiego towarzystwa trafisz, gdziekolwiek by to nie bylo - nie zginiesz : ) |
|
_________________ "Nikt nie jest tak głupi, żeby od czasu do czasu takiego nie udawać" - Lec |
|
|
|
 |
imerr
gospodarz forum

|
|
|
|
 |
drugonov
|
Wysłany: 2008-03-14, 18:58
|
|
|
Witam. Dziś 14.3.2008 - piątek ok godziny 11 rano pod DS3 biały smochód marki mercedes - taksówka uszkodził mi zaparkowanego Uaza 469B. Jeśli ktokolwiek coś widział lub słyszał i może pomóc koledze studentowi:
maciej1939@wp.pl
Bede wdzieczny |
|
|
|
|
 |
kasica90

Wydział: WH
|
Wysłany: 2009-09-18, 17:22
|
|
|
mam dosc dziwne i może dla niektórych głupie pytanie,ale jestem ciekawa jak wygląda sytuacja z łazienkami w ds3?tzn np czy kabiny prysznicowe są zamykane i ogólnie jak sytuacja wygląda,byłabym bardzo wdzięczna za odpowiedź,od kogoś kto orientuje się |
|
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu,
nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."
Stanisław Lem |
|
|
|
 |
Es
Wydział: WH
|
Wysłany: 2009-09-25, 20:09
|
|
|
| W ds 3 z łazienkami nie jest tak źle. Na każdym piętrze są po dwie łazienki w skrzydle - damska i męska (przynajmniej z założenia taki podział funkcjonuje;). W każdej łazience po dwa przysznice. Kabiny są zamykane i mają taki jakby przedsionek, za którym dopiero jest zasłonka i prysznic właściwy. Kolejek raczej nie ma. Łazienki tak jak cały akademik były niedawno remontowane, ale i tak często się w nich coś zapycha:/ Akademik ogólnie jest dość fajny: spore pokoje w większości dwuosobowe, raczej cicho, no i te żółciutkie korytarze:P A zdjęcia u góry raczej nieaktualne. |
|
|
|
|
 |
Rzata
Ptok
Wydział: WF
|
Wysłany: 2010-06-09, 19:34
|
|
|
Kuchenki elektryczne tylko? Czy gazowe też gdzieś są? A mikrofalówka jakaś się znajdzie? I piekarnik???
...lubię gotować... |
|
|
|
|
 |
SsssS

|
Wysłany: 2010-06-09, 19:58
|
|
|