A jednak to Girordins Bordeaux jest liderem w grupie, nie Bayern.
Bayern miał słaby początek sezonu teraz grają lepiej, Gomez się obudził i zaczął strzelać i Olic to samo. 2 punkty straty do lidera, możemy być mistrzem jesieni o ile Bayer zremisuje, a Schalke przegra.
_________________ Bo miłość nie istnieje
można być zakochanym,
ale trzeba pamiętać
trzeba zapomnieć
i nigdy nie wracać do tych chwil
które kiedyś były
Bo miłość nie istnieje
a choćby
to jest tylko udawana
czysta fikcja
Pół roku temu Cannavaro był jednym z najlepszych stoperów świata. Teraz, gdy nie chciano go w Realu i mają go dość fani Juve, jego miejsce zajął w teoriach Wiecha Albiol. A najlepszy na swiecie jest Pepe.
Tego nie da się skomentować
_________________ "Albo rybka, albo pipka, jak powiedział Hamlet"
To po co komentujesz? Ja tak uważam i mam do tego prawo.
Pamiętam jak się śmiałeś się z Pepe i ceny jaką za niego dano. Po roku czy tam dwóch Barcelona za podobną kwotę sprowadziła praktycznie nieznanego Ukraińca, który nawet nie ma pewnego miejsca w swojej reprezentacji
_________________ Fan Ole Einara Bjoerndalena, Realu MAdryt i klasycznej muzyki rockowej
Moim zdaniem duet Pepe-Albiol jest lepszy od dwójki Puyol-Pique. NAUCZ się W KOŃCU dyskusji. Nie ma JEDNEJ i tylko jednej opcji. Ciekawe na co jest większa szansa, na obiektywizm Imerra czy Mistrzostwo Europy Reprezentacji Polski w 2012 roku
_________________ Fan Ole Einara Bjoerndalena, Realu MAdryt i klasycznej muzyki rockowej
Wydział: WPiA
Wysłany: 2009-12-14, 11:31
imerr napisał/a:
Teraz, gdy nie chciano go w Realu i mają go dość fani Juve
Nie powala na kolana jego gra, a dwa ostatnie mecze to szkoda komentować. 7 straconych bramek i porażka 3:1 z Bari
Dobrze, że Inter remisuje ze słabiutką Atalantą i Milan przegrywa.
Ryan Giggs otrzymał tytuł Sportowej Osobowości Wielkiej Brytanii 2009 Roku przyznawaną przez stację BBC. Walijczyk jest pierwszym piłkarzem od 2001 roku, który wygrał tę nagrodę. Poprzednio zwyciężył były zawodnik Manchesteru United, David Beckham.
(...)
Wychowanek "Czerwonych Diabłów" w mijającym roku prezentował bardzo wysoką i równą formę, szczególnie jak na 36-latka. Giggs zdobył swój 11. tytuł mistrza Anglii, a także po raz trzeci wystąpił w finale Ligi Mistrzów. Jest najbardziej utytułowanym brytyjskim piłkarzem. W tym roku rozegrał też swój 800. mecz i strzelił 150. gola w barwach Man Utd.
Tymczasem w odległym Turynie Ferrara dostaje ultimatum, które niezwykle trudno będzie mu wypełnić. Ciekawe czy pogłoski o Hiddinku są prawdziwe (w co wątpię).
FC Barcelona ciągle jest na pierwszym miejscu! Real znów przegrał. Cienkie piłkarzyki.
[ Dodano: 2010-01-05, 13:55 ]
Czytaliście o pozycji polskiej ekstraklasy? Jest za Gabonem, Angolą, Jemenem i innymi murzyńskimi państwami Ja oglądam ligę hiszpańską i jest najlepsza. Bo dlaczego angielska jest wyżej to ja nie wiem skąd bo chyba nie z meczów
_________________ Mieszkanie prawem, nie towarem.
Człowiek, nie państwo!
Widze, że nie ma nigdzie uwiecznionej porażki Man Utd z trzeciologowcem w rozgrywkach pucharowych. Dwa miesiące temu śmialiście się z Realu, dziś przyszła kolej na klub z Wysp Brytyjskich, który nie sprostał u siebie drużynie grającej o dwie klasy rozgrywkowe niżej Sorry za lekkie opóźnienie, ale jakoś nie było okazji, żeby skrobnąć posta, a takie wydarzenie musi jednak zostać upamiętnione
Kolejna kontuzja Robbena, ciekawe ile jeszcze ich nałapie w tym sezonie. Idealnie dobrali się z Riberym. Mam nadzieje, że zamiast niego Real spróbuje ściągnąć Silve, który jest młodszy o pare lat i ograny w lidze hiszpańskiej.