Przesunięty przez: imerr 2006-08-31, 00:39 |
Piłka nożna |
| Autor |
Wiadomość |
grociol
muzyczny orgazm

Wydział: WPiA
|
Wysłany: 2009-12-08, 20:33
|
|
|
<wieje nudą>
Dziś Stara Dama (nie ta fałszywa co zainteresowana jest Peszką )gra z Bayernem i to jest wydarzeniem dnia. Po zwycięstwie w Derby D'italia liczę na kolejne zwycięstwo.
Reszta zostaje milczeniem. |
|
_________________ 28.08.2005 - SkatePark
11.05.2006 - OdNowa
18.10.2006 - Stara Babcia
31.03.2007 - Eskulap
22.09.2007 - Hala Mistrzów
28.03.2008 - OdNowa
17.05.2008 - Polonia
29.05.2008 - Łęgi Dębińskie
06.10.2008 - OdNowa
27.11.2008 - Estrada
04.04.2009 - OdNowa
06.06.2009 - Estrada
07.11.2009 - Estrada |
|
|
|
 |
Wiechu

Wydział: WBiNoZ
|
Wysłany: 2009-12-08, 21:51
|
|
|
| Imerr, ale po co ja mam wchodzić w polemikę? Masz inne spojrzenie na tą sprawe to trudno. Dla mnie porównywanie chamskiego zagrania ręką Henry'ego do przedwczesnego wbiegnięcia Benzemy w pole karne jest zupełnie niezrozumiałe. Sędzia oczywiście powinien nakazać powtórzenie rzutu karnego. Nie zrobił tego, cóż, błędy się zdarzają, ale ten akurat nie zaważył praktycznie o niczym, w przeciwieństwie do spotkania Francji z Irlandią. |
|
_________________ Fan Ole Einara Bjoerndalena, Realu MAdryt i klasycznej muzyki rockowej |
|
|
|
 |
imerr
gospodarz forum

|
Wysłany: 2009-12-08, 22:02
|
|
|
| Wiechu napisał/a: | | Sędzia oczywiście powinien nakazać powtórzenie rzutu karnego. |
Oczywiście nie. Zgodnie z przepisami sędzia w takiej sytuacji gwiżdże wolny dla drużyny broniącej. Czyli Real nie powtarzałby rzutu karnego i możliwe, że meczu by nie wygrał.
No cóż, z tego co pisałeś wcześniej, takie mecze powinno się powtarzać. Zadałem sporo pytań, by poznać szczegóły tych absurdalnych tez, ale skoro nie podołałeś, to jestem pewny na 100%, że teraz masz inną opinię, bo to Realowi znowu pomógł sędzia. |
|
_________________ "Albo rybka, albo pipka, jak powiedział Hamlet" |
|
|
|
 |
Wiechu

|
Wysłany: 2009-12-08, 22:49
|
|
|
Poprosze o moją wypowiedź, w której twierdze, że takie mecze trzeba powtarzać. Z chęcią ją zobacze
Nie przypominam sobie, zeby sędzia w dzisiejszym meczu popełnił kardynalne błędy. Real przeważał, stwarzał zagrożenie i był lepszy w każdym aspekcie. Zwycięstwo i pierwsze miejsce w grupie jak najbardziej zasłużone.
Wreszcie Real ma parę stoperów z najwyższej półki. Pepe z Albiolem tworzą świetny duet na miare Ferdinand - Vidić. |
|
_________________ Fan Ole Einara Bjoerndalena, Realu MAdryt i klasycznej muzyki rockowej |
|
|
|
 |
Dubito
opus diaboli

|
Wysłany: 2009-12-08, 22:53
|
|
|
Ależ ładnie rezerwowy skład Manchesteru pojechał z walczącym o życie Wolsfburgiem. 1:3, trzy gole Owena, dwie asysty Gabriela Obertana, który wszedł na końcówkę spotkania:). Przeciwko Edinowi Dżeko i Grafite (najlepszemu strzelcowi bundesligi w zeszłym roku) z powodu plagi kontuzji wyszła linia obrony składająca się z trzech pomocników (Park, Fletcher, Carrick) i bocznego obrońcy (Evra).
We’ll keep the red flags flying high,
Your gonna see us all from far and wide,
Your gonna hear the masses sing with pride
Tutaj by były bramki:
http://redlog.pl/2009/12/...chester-united/
Polecam zwłaszcza drugi gol dla United, Obertan objechał w polu karnym obrońców niczym Giggsy. Chłopak to wielki talent.
| Cytat: | | Wreszcie Real ma parę stoperów z najwyższej półki. Pepe z Albiolem tworzą świetny duet na miare Ferdinand - Vidić. |
Ale chyba nie z tego sezonu;).
Piękne |
|
_________________ Santo Dubito!
mój blog, blog mój |
|
|
|
 |
Wiechu

|
Wysłany: 2009-12-11, 00:11
|
|
|
To jest po prostu paranoja....250 tysięcy złotych odszkodowania dla Majewskiego
Przecież on z założenia miał być trenerem tymczasowym. Powinien się cieszyć z tego, że mimo mizernego dorobku trenerskiego, miał szansę chociaż przez chwile być selekcjonerem Reprezentacji Polski. Na wszystko brakuje pieniędzy, ale PZPN jak zwykle musi wyrzucać pieniądze w błoto |
|
|
|
|
 |
Mason
cywilizator śmierci

|
Wysłany: 2009-12-11, 16:13
|
|
|
| Nie w błoto, tylko wspomagają kolegę. Ty byś nie wspomógł kolegi? |
|
_________________ Jestem piwowarem domowym
Jedno pivko ne vadi |
|
|
|
 |
Sylwunia18
Wydział: WCh
|
Wysłany: 2009-12-11, 20:31
|
|
|
| Wiechu napisał/a: | Poprosze o moją wypowiedź, w której twierdze, że takie mecze trzeba powtarzać. Z chęcią ją zobacze
Nie przypominam sobie, zeby sędzia w dzisiejszym meczu popełnił kardynalne błędy. Real przeważał, stwarzał zagrożenie i był lepszy w każdym aspekcie. Zwycięstwo i pierwsze miejsce w grupie jak najbardziej zasłużone.
Wreszcie Real ma parę stoperów z najwyższej półki. Pepe z Albiolem tworzą świetny duet na miare Ferdinand - Vidić. |
nie rozpisuj się tak, bo real trafi na Bayern jak w 2007 i jak w 2007 dostanie |
|
_________________ There's a time, we can't get back... NEGATIVE-Celestial Summer
You got the wrong number!... Fabian Buch-Hello, hello...
Fabian Buch-Falling In Love... |
|
|
|
 |
Wiechu

|
Wysłany: 2009-12-11, 22:46
|
|
|
| Sylwunia18 napisał/a: |
nie rozpisuj się tak, bo real trafi na Bayern jak w 2007 i jak w 2007 dostanie |
Jakoś nie chce mi się w to wierzyć |
|
|
|
|
 |
Dubito
opus diaboli

|
Wysłany: 2009-12-12, 16:16
|
|
|
| Bayern może trafić na Barcę jak w 2009 roku:). |
|
mój blog, blog mój |
|
|
|
 |
Wiechu

|
Wysłany: 2009-12-13, 00:03
|
|
|
Na to właśnie czekam
A dziś świetny mecz na Mestalla. 5 bramek, bardzo dużo ciekawych, szybkich akcji, sporo dramaturgii. Real bez Ronaldo i Kaki poradził sobie świetnie. Genialny Alonso, Lass, Higuain, Pepe, oby tylko kontuzja tego ostatniego nie była poważna
Real gra coraz lepiej, to mnie cieszy |
|
|
|
|
 |
Sylwunia18
Wydział: WCh
|
Wysłany: 2009-12-13, 15:54
|
|
|
| Cytat: | Jakoś nie chce mi się w to wierzyć |
Bayern gromi wszystkich na swojej drodze. Najpierw był to Juventus, a wygrali z Interem, czuli się pewnie i dostali 4:1. Kolejny Bochum 5:1. Za tydzień będzie Hertha Berlin, a w LM Real, albo Barca. Nie po to gromiliśmy Juve, żeby teraz się poddać jakiemuś Realowi, Barcelonie albo Chelsea. FC Bayern się nie poddaje zobaczycie jak wam było mało z Juve to poczekamy do 1/8 na Real lub Barce.
| Dubito napisał/a: | | Bayern może trafić na Barcę jak w 2009 roku:). |
No i co z tego, ale nie musi, bo są inne kluby. |
|
_________________ There's a time, we can't get back... NEGATIVE-Celestial Summer
You got the wrong number!... Fabian Buch-Hello, hello...
Fabian Buch-Falling In Love... |
|
|
|
 |
Dubito
opus diaboli

|
Wysłany: 2009-12-13, 16:01
|
|
|
| A jednak to Girordins Bordeaux jest liderem w grupie, nie Bayern. |
|
mój blog, blog mój |
|
|
|
 |
Mason
cywilizator śmierci

|
Wysłany: 2009-12-13, 16:06
|
|
|
Równie dobrze można dyskutować o piłce nożnej z nogą stołową co z Sylwunią
Najlepsza obrona świata v2 straciła na pół roku swojego podobno najlepszego zawodnika, czyli "lubię czasem kopnąć kogoś w plecy" Pepe. Plus Casillas grający tak pewnie że pozycja Dudka może być zagrożona |
|
_________________ Jestem piwowarem domowym
Jedno pivko ne vadi |
|
|
|
 |
Dubito
opus diaboli

|
Wysłany: 2009-12-13, 16:16