Podsumujmy jego statystyki w West Ham: 18 miesięcy, 32 mecze, 0 bramek, 3 asysty, 25 papierosów dziennie. Najwyraźniej te statystyki są wystarczające, żeby zostać piłkarzem Realu Madryt. Za półroczne wypożyczenie Real zapłacił 1,5 mln euro, a jeśli zdecyduje się na wykupienie zawodnika będzie musiał dopłacić jeszcze sześć. Czy ktoś jest zaskoczony, że sam zawodnik, kiedy dowiedział się o zainteresowaniu Realu pomyślał, że to żart:
Cytat:
Zadzwonił do mnie przedstawiciel Realu, ale nie wziąłem tego na poważnie. Pomyślałem, że ktoś się ze mnie nabija. Kilka minut później zadzwonił do mnie mój menedżer i powiedział, że to nie żart.
_________________ "Albo rybka, albo pipka, jak powiedział Hamlet"
Z tymi papierosami to już różne były wersje, raz że pali, drugi raz że palił. Szczerze mówiąc wątpie, żeby włodarze pierwszoligowego, angielskiego klubu tolerowali coś takiego.
Tym bardziej nie wyobrażam sobie, aby Ramos mu na to pozwolił, biorąc pod uwagę jego aż przesadną dbałość o diete zawodników.
Zobaczymy co pokaże Faubert. Nie kojarze go w ogóle, dlatego ciężko mi coś stwierdzić. Mam nadzieje, że poradzi sobie równie dobrze jak Lass.
_________________ Fan Ole Einara Bjoerndalena, Realu MAdryt i klasycznej muzyki rockowej
Wydział: WPiSM
Wysłany: 2009-02-06, 13:40
rzeczywiscie tekst jest naprawde dobry. zawiera chyba synteze wszystkiego, co mozna znalezc na temat "Busby Babes" i katastrofy w Monachium, okraszone filmikami, zdjeciami, wspomnieniami. na razie przeczytany dosc wyrywkowo, bo troche czasu trza poswiecic zeby to wszystko ogarnac.
_________________ What a friend we have in Jesus ?
He's a saviour from afar
What a friend we have in Jesus ?
And his name is Cantona
"Ramos, Pepe, Cannavaro i Heinze są bez wątpienia jednymi z najlepszych, jeśli nie najlepszymi, fachowcami na swoich pozycjach w Europie. Obecność całej czwórki w wyjściowej jedenastce Królewskich jest synonimem zwycięstwa. Wszyscy czterej zawodnicy zagrali razem w bieżącym sezonie dziewięć spotkań, a wyniki osiągnięte przez Real Madryt z takim składem w formacji obronnej mówią same za siebie: siedem zwycięstw i dwa remisy. Obrona Realu Madryt staje się fundamentem zespołu, dając mu siłę, bezpieczeństwo oraz absolutne zaufanie w każdym meczu. Siedem kolejnych zwycięstw z rzędu jest więc wielką zasługą Ramosa, Pepego, Cannavaro oraz Heinzego, dzięki którym Iker Casillas tylko raz wyciągał piłkę z siatki. A to daje jeden z najlepszych wyników w całej Europie" - źródło realmadryt.pl
jak widać nie tylko ja mam takie zdanie
_________________ Fan Ole Einara Bjoerndalena, Realu MAdryt i klasycznej muzyki rockowej
Wydział: WPiSM
Wysłany: 2009-02-12, 23:45
Cytat:
- Nie wiem, jak wygląda kontrakt Beenhakkera, ale wiem jedno – bez względu na koszty należy Holendra wypieprzyć. Nie wyrzucić, tylko właśnie wypieprzyć! Jemu na tym zależy, niech zmiata! - napisał na swoim blogu w serwisie Weszlo.com Jan Tomaszewski, był bramkarz reprezentacji Polski.
no to Tomaszewski pokazuje kolejny raz, ze jest kretynem. co to ma do rzeczy, ze Leo chce pomoc Feyenoordowi, nie opuszcza reprezentacji, dalej bedzie selekcjonerem. przeciez jak to powiedzial "w wolnych chwilach mam prawo robic co chce". jakos rosyjski zwiazek nie robi afery o to, ze Hiddink bedzie trenowal zarowno reprezentacje Rosji jak i Chelsea. generalnie takim panom jak Piechniczek, Tomaszewski i Lato to juz dawno powinnismy podziekowac. chwala im za sukcesy lat 70. i 80., ale to bylo 30 lat temu. teraz sobie jada na tej popularnosci. jak chca tak sie zachowywac to moga te swoje frustracje we wlasnych czterech katach wyladowywac, byle tych bzdur nie musiala publika sluchac.
[ Dodano: 2009-02-18, 15:22 ]
_________________ What a friend we have in Jesus ?
He's a saviour from afar
What a friend we have in Jesus ?
And his name is Cantona
Na czym polega fenomen Manchesteru United, który w tym sezonie rozegrał już ponad 40 spotkań, w tym podczas klubowych MŚ w Japonii, a jego piłkarze nadal wygrywają i biją przy tym rekordy (Edwin van der Sar zachowuje czyste konto od 13 spotkań) - zastanawia się Rafał Stec z Gazety Wyborczej w rozmowie z Michałem Polem
Bo oni mają jakieś głupie to. Można kliknąć ten obok pierwszego, tam druga część pogwarki.
Piękny gol Juninho.
Liga Mistrzów wraca . Szkoda że nie było jeden zero przynajmniej na San Siro, bo Inter był jechany aż miło. Adriano obkiwał nawet wracający po kontuzji O`Shea. W środku będący w nienajlepszej dyspozycji Ferdinand i młody Evans. I to ustawienie okazało się nie do przejścia:). Chociaż, żeby dojść tak daleko musieli się przedrzeć przez środek pola, o co było ciężko. C. Ronaldo ładnie ciągnął na skrzydle, parę ładnych wrzutek posłał. No i w końcu przestał systematycznie walić piłką w mur. Trochę szkoda wszystkich tych okazji, Giggsy, Park, Berbatow. Każdy z nich miał niezłą okazję. Rewanż na Old Trafford:). Dobry mecz.
Wysłany: 2009-02-25, 23:56
a dziś real m. pokazał, że choć zawodnicy się zmieniają to wierność nowej tradycji pozostaje. tradycji odpadania z lm w 1/8 . po tym co pokazali w tym meczu szans w rewanżu nie mają żadnych, zwłaszcza że wtedy zapewne zagra gerrard.
bayern już pewny awansu po wygranej 5:0 na wyjeździe, niezły wynik
valdes znowu chciał się schować przed piłką. jemu się udało, ale bramka się nie schowała. barca już tak nie zachwyca jak jeszcze do niedawna, trzeci mecz z rzędu bez wygranej
Chcę żeby to się zachowało, więc zapytam w temacie, a nie w szałcie.
Wiechu, czy Ty naprawdę uważasz, że Rosetti wypaczył wynik meczu dyktując rzut wolny po faulu Heinze na Kuycie? Mowa o wolnym po którym najlepsza obrona świata straciła bramkę.
Cytat:
wow Mason znawca prorok, lepiej sie martw o man utd, predzej Real awansuje niż oni
Tzn lepiej gdy drużyna, która co roku odpada w 1/8 przegra u siebie pierwszy mecz z przeciwnikiem bez najlepszego zawodnika niż gdy osłabiony obrońca trofeum bezbramkowo zremisuje na wyjeździe? Nieźle.
_________________ "Albo rybka, albo pipka, jak powiedział Hamlet"