UMK Community - Forum Studentów UMK Strona Główna

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: imerr
2006-08-31, 00:39
Piłka nożna
Autor Wiadomość
szczypiorek 

Wydział: WNP
Wysłany: 2006-04-20, 15:11   

Hehe...ciekawe którą drużynę wspierałą ta wiewióra ;) a może bardziej przeszkadzała na boisku ?? Hmmm.... :?:

LVX

Wysłany: 2006-04-21, 21:25   

ta wiewiorka to jedyna rzecz, poza bramka ofkors, ktora zapamietalem z tego meczu :) nie tego sie spodziewalem po polfinalach LM, mialo byc ciekawiej zdecydowanie. moze w nadchodzacym tygodniu bedzie lepiej? oby...podobnie oby Milan wyeliminowal Barcelone, bo o Arsenal jestem spokojny.

mateusz_sam 
cham i prostak :P

Wydział: WPiSM
Wysłany: 2006-04-21, 22:49   

milan pokazal ze w LM nie potrafi zagrac od poczatku do konca dobrze. mam nadzieje ze barca wygra bo milan prezentuje sie slabo(z lyonem tez wygrali choc na to nie zasluzyli).mecze srednie.po takich zespolach spodziewalem sie czegos wiecej. chociaz ronaldinho nie zawiodl.
LVX napisał/a:
ta wiewiorka to jedyna rzecz, poza bramka ofkors, ktora zapamietalem z tego meczu
duzo nie mogles pamietac ;)
Ostatnio zmieniony przez mateusz_sam 2006-04-21, 22:53, w całości zmieniany 1 raz  

LVX

Wysłany: 2006-04-21, 22:52   

w ogole jaki byl wynik? ;) wiesz, Milan moze nie zagral wielkiego meczu, podobnie Barcelona, obie druzyny to ten sam poziom wiec ten mecz tak naprawde niczego jeszcze nie przesadza i jestem pewien ze rosso-neri ostatniego slowa w tej edycji LM jeszcze nie powiedzieli. musi wrocic Inzaghi jednak i wziac sie w garsc Szewczenko a bedzie dobrze

mateusz_sam 

Wysłany: 2006-04-21, 22:57   

niestety bylo 3:1 dla milanu. niech lepiej zabiora dide do psychoanalityka bo pewnie po ostatnim finale nie moze sie otrzasnac.
And his name is Cantona

LVX

Wysłany: 2006-04-21, 23:01   

chyba sie nie zrozumielismy, ale spoko, do tego sie juz przyzwyczailem ;)
co ty tak masz do tego Didy? gra na poziomie Dudka (kiedy ten w ogole juz zagra), Valdeza, Kahna.ostatnimi czasy myli sie, nie da sie ukryc, ale bramkarz w pilce to nie bramkarz w hokeju, od ktorego to naprawde czasem zalezy wynik calego meczu

mateusz_sam 

Wysłany: 2006-04-21, 23:06   

jak od bramkarza nie zalezy wynik meczu?! nieogladales chyba meczu juve vs werder. "piekna" interwencja bramkarza pozwolila awansowac juventusowi. a co do didy to mozna chyba wymagac od tak klasowego pilkarza wiecej.
And his name is Cantona

LVX

Wysłany: 2006-04-21, 23:14   

ale ja mowie o normalnej sytuacji, a nie patologiach jakichs. wiesz, jak trwa mecz to najwiecej zalezy od pomocnikow i obroncow, a bramkarze z tego co sie orientuje maja interweniowac gdy juz nic sie nie da zrobic i ewentualnie moga pomagac w defensywie...od tego sa. nie ma bramkarza ktoremu nie mozna strzelic gola...prawie na pewno kazdy z kopiacych pilke forumowiczow bylby w stanie pokonac Buffona, van der Saara, Cecha :)
poza tym masz racje nie ogladalem tego meczu, ty zreszta tez nie :P

mateusz_sam 

Wysłany: 2006-04-21, 23:20   

no i co z tego ze kazdemu mozna strzelic gola. ale jesli mowisz ze w pilce nie zalezy od bramkarza wynik meczu to chyba cos piles dzisiaj. i to wcale nie musza byc patologie :P the end

LVX

Wysłany: 2006-04-21, 23:30   

o moj boze, jak ty sie nie znasz na pilce ;)
wynik posrednio zalezy od bramkarza - moga na wynik wplywac jego bledy, to i owszem, ale niekoniecznie parady, efektowne pady itp. bo bramke jak juz napisalem mozna strzelic kazdemu...
werbel, swiatla - racje ma LVX! ;) eot

mateusz_sam 

Wysłany: 2006-04-21, 23:45   

i sam przyzales ze bramkarz ma wplyw na wynik meczu.a co ma wplywac jak nie jego bledy. przez oni sa od tego zeby bronic efektywnie a nie efektownie. zamiast tego swiatla i werbli, glosne buuuuuuu i pomidory na scene. juz dluzej nie mam zamiaru sie z toba sprzeczac bo i tak nie dojdziemy do konstruktywnego wniosku.
And his name is Cantona

LVX

Wysłany: 2006-04-21, 23:51   

ma wplyw negatywny, bo jesli jego druzyna gra dobrze i nagle jemu sie przydarzy blad, to wszyscy moga byc w plecy.natomiast jesli cala druzyna gra slabo, przeciwnicy caly czas "siedza" w polu karnym to te bramki i tak wpadna, kwestia czasu. tym samym udowodnilem tobie ze bramkarz moze caly mecz j***, ale nie moze go raczej wygrac.
napisalem przeciez ze koniec, mialem racje ;) a ty to odgrzebujesz...ty misku, ty zlosniku :P

mr_majestik 

Wysłany: 2006-04-22, 00:17   

cstefan napisał/a:
-Z kim polscy piłkarze spotykają się zawsze w drugiej turze mistrzostw świata?
-Z polskimi kibicami na Okęciu...

słyszałem że bedą wracać autobusem

fasiiii 

Wydział: WPiA
Wysłany: 2006-04-22, 16:31   

mam nadzieje ze wyjda z grupy :roll: na wiecej nie licze bo to i tak bedzie sukces :mrgreen: a lige mistrzow wygra pewnie barcelona :D

pebu 

Wydział: WMiI
Wysłany: 2006-04-22, 18:26   

Ja mam nadzieje, że nasza reprezentacja nie tylko wyjdzie z grupy, ale może pokarze się z dobrej strony w następnej fazie i wygra co najmniej jeden mecz. :)

Co do ligi mistrzów to oczywiście, że wygra barcelona :)

Odpowiedz do tematu