|
Taniec |
| Autor |
Wiadomość |
kaktus
Operator miotły

Wydział: WNEiZ
|
Wysłany: 2007-09-04, 02:18
|
|
|
Da -> bo wuefy sa od drugiego.
Co do tanca - poszedlem solo, nie postrzegam tego jako akt odwagi, a raczej jak akcje partyzancka. A par nie bylo wcale tak duzo (szczegolnie na tych poczatkowych)
A zapisy wygladaly tak:
Okolo 11:19 pewnego dnia:
F5... 0/45
2 sek pozniej (a net mialem naprawde szybki)
F5... 0/45
2 sek pozniej
F5... 22/45
Miejsca zeszly w niecala minute |
|
_________________ "Nikt nie jest tak głupi, żeby od czasu do czasu takiego nie udawać" - Lec |
|
|
|
 |
Młoda

Wydział: WF
|
Wysłany: 2007-09-21, 18:58
|
|
|
| hmm, czy ktos może wie ile kosztują zajęcia z tańca towarzyskiego? bo wspiaczka podobno 15 zł tygodniowo. |
|
|
|
|
 |
magnolia
Wydział: WH
|
Wysłany: 2007-09-22, 17:49
|
|
|
szukam partnera do kursu tańca jeśli jest ktoś zainteresowany, zapraszam na priva |
|
|
|
|
 |
Bunia
Wydział: WPiA
|
Wysłany: 2008-08-28, 01:39
|
|
|
Czy ktoś być może brał udział w zajęciach tanecznych i wie jak one wyglądają?
Wie ktoś po ile są zajęcia?
czy trzeba miec własnego partnera?
dużo jest chętnych?
i gdzie się odbywają zajęcia?
Z góry dziękuję za wszelkie info:) |
|
|
|
|
 |
Arnlaug
Wydział: WNH
|
Wysłany: 2008-08-28, 10:06
|
|
|
Zajęcia wyglądają jak kurs tańca - bo to jest kurs tańca innymi słowy - chodzisz tam a oni próbują nauczyć Cię podstawowych kroków np. walca angielskiego, bluesa, rock'n'rolla itd. jeśli wybierzesz taniec towarzyski. Dla dziewczyn jest też do wyboru salsa solo - jak sama nazwa wskazuje - tam śmigasz sama. Jeśli Ci się uda zapisać z kolegą, no to będzie wesoło, ale jak nie, to spokojnie, po drugich zajęciach Pani Instruktor podeśle Ci kogoś do pary z wyższych stopni zaawansowania.
Co do ceny, to teraz od września idzie w górę, przed wakacjami jeszcze nie wiedzieli o ile. Jest zniżka dla studentów, którzy przyszli w ramach wf'u, wcześniej płaciło się albo 140 albo 160 za semestr, nie pamiętam dokładnie. Można to na raty rozłożyć.
Czy chętnych jest dużo? Ano Miejsc jest tylko 20 a całe UMK może się zapisać, więc licznik wskazuje max liczbę osób już po 1-2 sek. od rozpoczęcia rejestracji
Zajęcia odbywają się w szkole tańca Fantom, na Słowackiego, koło zajezdni.
Powodzenia |
|
_________________ Archeo my life |
|
|
|
 |
Bunia
|
Wysłany: 2008-08-29, 18:50
|
|
|
Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź
Jakieś podstawy mam walca angielskiego, salsy, cha chy, ale zawsze chciałam profesjonalnie nauczyć się tańca towarzyskiego
Czyli potrzebny mi będzie szybki internet i dobrze nastawiony zegarek?
Mam jeszcze jedno pytanie.
W zeszłym roku bodajże zapisy na w-f były podzielone, w jednym dniu byly zapisy na okreslone dyscypliny prawda? Taniec był bodajże ostatniego dnia, więc jeśli nie uda mi się zapisać na taniec a dyscypliny z wczesniejszych dni będą już zapelnione to co wtedy? |
|
|
|
|
 |
Gośka
|
Wysłany: 2008-09-13, 19:04
|
|
|
| Buniu kochana... :-) W jakie dni zapisy będą w tym roku to się okaże 17 września na stronie wf-u a z tego co ja się orientuję to chyba jest tak że grupy ogólne są na samym końcu i przyjmują wszystkich co się nigdzie nie dostali (tak w każdym razie wyczytałam na forum socjologów od ludzi sprawiających wrażenie zorientowanych) |
|
|
|
|
 |
shazza
|
Wysłany: 2008-11-16, 17:31
|
|
|
| Tam jest jakiś sprawdzian umiejętności na zakończenie czy coś takiego? |
|
|
|
|
 |
Felix
Juventino per sempre

|
Wysłany: 2009-02-19, 11:38
|
|
|
| nie ;p |
|
|
|
|
 |
pektusa
|
Wysłany: 2009-03-15, 11:51
|
|
|
| jak się Wam podoba na kursie tańca - chcę zapisać sie w następnym roku i nie wiem czy warto? dzieki |
|
|
|
|
 |
Admirał Benson
Wydział: WFAiIS
|
Wysłany: 2009-12-30, 20:41
|
|
|
Oczywiście, że warto Sam co prawda nie byłem w ramach zajęc wf, tylko ,,z wolnej stopy'', ale moja partnerka była i bardzo sobie chwaliła (hehe, przecież tańczyliśmy razem :p)
Zajęcia prowadzone w sposób profesjonalny od samych podstaw, więc nie trzeba nic umieć. Problemu braku partnera/partnerki też raczej nie ma, Pani Basia zawsze znajdzie kogoś z innego stopnia, innej grupy, także spokojnie można zgłosić się samemu
| shazza napisał/a: | | Tam jest jakiś sprawdzian umiejętności na zakończenie czy coś takiego? |
Nie ma nic takiego, gdyż uczysz się dla siebie i własnej satysfakcji
Polecam, sam zrobiłem swojego czasu 3 stopnie, ale niebawem znowu się zapiszę, bo ta szkoła ma cos w sobie :p
Pozdrawiam. |
|
|
|
|
 |
|
|